Top 10 unelte nelipsite din gospodarie
1 Topor
Născut în zorii omenirii ca armă, toporul este astăzi o unealtă indispensabilă în curte sau grădină. Curățarea unui pom uscat, tăierea lemnelor pentru șemineu, cioplirea țărușilor pentru legarea roșiilor – toate stau în puterea unui topor.
2 Foarfeci de grădină
Pentru îngrijirea arbuștilor și a copacilor mici, se recomandă folosirea foarfecelor de grădină, al cărui design special face față cu ușurință tunderii ramurilor de până la 2-3 cm grosime. O foarfeca potrivită va dura ani de zile și îți va economisi mult timp și efort. Aceasta este foarte utilă în special primăvara, atunci când se fac cele mai multe lucrări de tăiere, aranjare și organizare a grădinii.
3 Lopată
Fie că vrei să organizezi terenul, să muți pământul sau să faci paturi pentru legume, lopata este instrumentul fără de care este greu să-ți imaginezi munca în grădină.
4 Târnăcop
Folosit la spart pietre si la sapat in pamanturi tari.
5 Baros
Barosul este destinat exclusiv aplicarii loviturilor foarte puternice pentru prelucrarea materialelor sau in lucrari de montare si demontare.
Utlizat in lucrari de constructie, fierarie , minerit .
6 Furtun de stropit
Furtunul de stropit ar trebui să fie de nelipsit într-o grădină. Și pentru că piața oferă diferite sisteme de udare, un furtun de gradina selectat cu pricepere joacă un rol major.
7 Furca gradinarit
Folosită pentru strângerea fânului, clăditul șirelor, strângerea gunoiului, a băligarului etc.
8 Grebla
Unealtă sau mașină agricolă cu ajutorul căreia se strâng paiele, fânul etc. sau cu care se mărunțesc bulgării de pământ, se nivelează solul.
9 Ața de palisare și clipsuri de palisare
Legatul legumelor, al viței-de-vie și al pomilor se face cu ajutorul unor instrumente, printre care ata de palisat și clipsurile de palisare. Dacă vrei să achiziționezi un material de legat versatil și rentabil, pe care să îl poți folosi atât pentru legume, viță-de-vie, pomi, cât și pentru legarea florilor și a aranjamentelor florale gasesti pe site-ul nostru diverse modele si dimensiuni, sau ne poti contacta telefonic.
10 Mănuși de protecție
Chiar dacă grădinăritul implică lucrul cu solul, mâinile tale pot fi protejate și îngrijite în acest proces, cu ajutorul unei perechi de manusi de protectie Acestea au o aderență bună și rezistență la apă, astfel încât mâinile să rămână uscate și în cazul contactului cu apa sau cu pământul ud. Mănușile se găsesc într-o varietate de materiale, culori și mărimi, așa că poți alege oricare îți place.
In video-ul urmator iti prezentam o mica parte din ceea ce vei gasi in magazine sau contacteaza-ne si noi livram spre tine.
Lasă un răspuns