Avem si magazin fizic cu service propriu in Deva, jud. Hunedoara!

Avem si magazin fizic cu service propriu in Deva, jud. Hunedoara!

Povestea noastra de succes Green Tehnic Garden a inceput cu ani in urma cand am pus bazele acestei firme. Oferim si va punem la dispozitie o gama completa si variata de produse si servicii inspirate de pasiunea noastra pentru industria agricola si zootehnica din Romania, dedicate in special celor din comunitatea rurala mai larga. De-a lungul acestui timp am devenit una din cele mai serioase firme de aprovizionare agricola, avand propriul nostru service, unde putem remedia in scurt timp orice problema care poate sa apara la utilajele comercializate.

De asemenea suntem specializati intr-o gama larga de produse, precum: utilaje agricole, produse de intretinere gradini si spatii verzigarduri electrice pentru animalemotopompe, pompe si hidrofoareaparate de mulsutilaje si unelte pentru ferma, produse pentru irigatii, produse pentru zootehnie precum si folie si accesorii pentru solarii. O piatra de temelie a firmei noastre este concentrarea asupra clientului, de aceea suntem intotdeauna incantati sa va oferim sfaturi si sa ne asiguram ca produsele noastre sunt expediate in termen de 24-48 ore de la confirmarea comezii, pana la destinatia data de dumneavoastra.

Punctele noastre forte sunt seriozitatea si atentia, pe care v-o oferim atunci cand receptionam comanda dumneavoastra. Echipa noastra va ambala coletele cu atentie si grija, in asa fel incat sa ajunga intacte la destinatie. De asemenea, va oferim suport online si telefonic ori de cate ori este nevoie, si va stam la dispozitie cu explicatii detaliate si documentate.

Daca doriti sa ne contactati o puteti face la numarul de telefon 0767 291 333 iar pentru service la numarul de telefon 0760 484 739.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *